Susah Tidur

Hi Mommies ... Saya ada anak umur 2 bulan, sekarang dia ada problem nak tidur... bagi susu badan kejap-kejap dia bangun..bagi susu formula pun macam tu ... tidur sekejap sangat, tak sampai 15 minit.. Bila dodoikan dalam keadaan baring dan berdiri dia akan tertidur, tp lepas tu dia akan bangun balik.. daripada pukul 9 pagi sampai 4 petang baru dia boleh tidur... Ada sesiapa ada problem macam ni ?? ? ... tolong momies ....

8 Balas

Cuba try search baby white noise kt youtube, mungkin boleh mbantu ke. Sbb sya apakai yg tu. Bby sng tido. N tido lama. And sblm bg dia tido tu. Sapu la apa2 cream or minyak, massage dia. Then bru bg tido.