Bayi asyik tidur je

Bayi saya umo 2 bylan lebih dia kuat tidur. Tapi setiap 2 jam atau 2 jam setengahacam tu dia akan bangun/nangis minta susu. Normal ke macam ni? Saye kepelikkan sebab sebelum ni (umo sebulan) dia tak nak tidur , tidur pon sekejap sekejap je dalam 20 minit macam tu… mak dia risau pulak #firsttimemom

1 Balas

xdelah. okay je tu. yg penting dia still bangun mntk susu. kjp lg masuk 3 bulan dia dh susah tido balik taw. dgn kita2 dia x bg tido skli hahahah. umur sebulan tu mmg lah sbb dia baru nk adapt tu huhu