Susah Tidur

Hi Mommies ... Saya ada anak umur 2 bulan, sekarang dia ada problem nak tidur... bagi susu badan kejap-kejap dia bangun..bagi susu formula pun macam tu ... tidur sekejap sangat, tak sampai 15 minit.. Bila dodoikan dalam keadaan baring dan berdiri dia akan tertidur, tp lepas tu dia akan bangun balik.. daripada pukul 9 pagi sampai 4 petang baru dia boleh tidur... Ada sesiapa ada problem macam ni ?? ? ... tolong momies ....

8 Balas

Baby sy pn mcm tu dlu. Hahaha. Kt riba mmg lena habis dh. Bila letak blh celik😅. Bedung pn lena la jgk tp xlama. Pastu mak sy suruh beli buaian. Tu la solution plg berkesan. 😑 lena lama la sikit bila buai. 😥