Bila nak bersalin ni uii 🤣

Hi mommies, saya 38w6d hari ni. ya ampunnn bila nak bersalin ni. bila nak keluar ini anak 😂 Kalau tak bersalin, 12/6 ni kena admit ward. Kalau boleh taknaklah sampai admit ward. Doakan saya dipercepatkan & dipermudahkan bersalin, anak lahir dalam keadaan sihat serba serbi ya. Saya doakan ibu2 semua yg tengah menunggu due pun dipermudahkan semua urusan. Aminnnn.

2 Balas

Aaminn.. bykkan jln, jln itik, squat.. semoga Allah swt dipermudahkan urusan puan bersalin..

amin