7weeks 3days pregnancy

Hi mommies. Ptg tadi around 5:32pm sy pi toilet kencing pastu ada darah sekali. Terus pi scan, doc ckp kantung ok cantik ngamm dgn weeks skrg & dah ada heartbeat. Tp sy masih risau sbb penah miscarriage bulan 8 tuhari 6weeks preggy. Nak tanya kalau darah spotting tu mcm darah period ke? Yg kalini tkda rasa sakit senggugut or cramp lgsung tp masih risau

7weeks 3days pregnancy
6 Balas

scan awk sama dengan saya 7minggu 3week dah nampak ade heartbeat terkjut juga saya sebab awal dah nampak Alhamdulillah 🤲 tapi tarikh di app dengan tarikh janin saya berbeza sikit la tak sama 😅