Hi nk tanya, kalau spotting yg bukan coklat2 dh keluar tp mmg darah pekat cuma x penuh pantyliner..

Normal ke? Ke perlu pi hospital? Sbb dah pi hospital, doc kata normal.. Tp sentiasa keluar darah mcm tu tp x penuh pantyliner.. Sye baru 6 week.. Doc cek scan baruni pn tgk kantung shaja ada tp xde janin lagi.. Boleh jadi sye keguguran ke? 😢#pleasehelp

3 Balas

sis kne check smula nnti ke doctor . dlm ni kmi tk dpt nk bgi diagnosis . smoga dipermudhkn ya . inshaaAllah baik baik je tu

4mo ago

Baik2.. Sye xtahu nk brtanya dkt siapa.. kenalan n keluarga xde yg mcm ni.. tu yg brtanya.. Pape pn, terima kasih ye

pergi klinik kak. and bedrest sebaiknyaa

bleeding tk wak

2mo ago

tk wak..sy pon bru gugur bulan lpas tpi xde kantung langsung..ni alhamdulillah allh bgi rezeki ..sy pregnant lagi...buln ni