7weeks 3days pregnancy

Hi mommies. Ptg tadi around 5:32pm sy pi toilet kencing pastu ada darah sekali. Terus pi scan, doc ckp kantung ok cantik ngamm dgn weeks skrg & dah ada heartbeat. Tp sy masih risau sbb penah miscarriage bulan 8 tuhari 6weeks preggy. Nak tanya kalau darah spotting tu mcm darah period ke? Yg kalini tkda rasa sakit senggugut or cramp lgsung tp masih risau

7weeks 3days pregnancy
6 Balas

Saya bru alami smlm , saya 7w1d smlm ada spotting . hopefully takde pape , esok bru pegi check sbb bru sampai dr outstation 😔nk tanya sis pegi Hosp atau klinik ?

1y ago

Pegi klinik doc ckp kantung ok & dah ada heartbeat. Awk ada sakit pinggang cramp tak? Semoga awk & kandungan baik² aje🫰🏻