Milk booster

hello mommies, pls suggest milk booster apa yg okay? sebelum tu i already done power pumping, marmet, minum oat and air longan dates tp macam tak berkesan walaupun mmg keep bagi df. pls suggest milk booster apa yg ok? can be any supplements or apa2 air/makanan/sayuran. tq in advance!

15 Balas

sy mcm awak jgk masa dlm pntang . pam dpt 2oz je . susu ni ikut demand baby . anak sy mmg bole minum 2oz je masa sbulan . skrg dah nk masuk 3 bulan . bru dia bole minum 3oz 4oz . dan susu bdn pun akn bertambah . skli pam bole dpt 5-8 oz tp lepas sy makan pill perancang susu jd drop . sy stop pill . dan amik nufiya omb (rebus punya) . so far susu dah makin bnyk dri drop hritu . truskan dbf . mkn je apa yg awak suka . sy makan je smua ..jnji buat sy hppy . bnykkn minum jgk ye . insyaallah susu meriah nt . jgn strss strss tau..