Milk booster

hello mommies, pls suggest milk booster apa yg okay? sebelum tu i already done power pumping, marmet, minum oat and air longan dates tp macam tak berkesan walaupun mmg keep bagi df. pls suggest milk booster apa yg ok? can be any supplements or apa2 air/makanan/sayuran. tq in advance!

15 Balas

Milk booster tu mcm scam pon ade sbnr nye 🤣🤣 kerapkn myusu je sis. Nnti inshaallah susu byk dgn sndri nya. Klau pump lg strss sbb kte thu susu kte sikit. Awal2 pantang dlu pon sy mcmtu. Last2 xpump lgsg. Bg je susu dkt anak sejam skli. Kejap2 pon xpe. Now dh 2bulan. Berat pon naik nk dkt 5kg. Awl lahir 3.2kg je. Stress jugak kdg asyk kne myusu je tp lame2 ok laaa 🤣 gd luck sis. Semoga dpermudahkn