Mengandung lagi

Hi mommies please help, sy baru bersalin czer anak baru 7 bulan tapi upt saya positif pagi tadi. 3 bulan dh x period still mkn pil perancang sy ingtkan normal period x teratur. Saya buntu tak tahu nk buat apa sy takut😭nk buat macam mana ni kena gugurkan ke ? Tak dosa ke? Kalau simpan selamat ke?😭tolong mommy otak sy dh kosong 😭😭

Mengandung lagi
30 Balas

yakin dgn percaturan Allah. jga kesihatan jgn stress.. n jaga betul2 kt czer.. sy pn czer,, ank bru masuk 7buln klau xsilp,, tahu2 double line 😅. Alhamdulillah bwk kndungn nk masuk 7buln dh,, ank pertama nk masuk setahun... Alhamdulillah Allah permudhkn semua nya,, alahan pn masa awl2 jee, tu pn alahan xleh baru tumisan n mlas sgla bnda 😪. klau awk xde sakt2 kt czer @ masalah ape2,, insyaallah baik2 jee semuanya... Alhamdulillah sy n kandungan baik2... buln 1 jumpa pakar utk confirmkn bleh brsalin normal @ x. doakn sy dpt bersalin normal la plk ank kedua ni 😊

7mo ago

Ya Allah tq sis🥺sy dh takut sgt . Alhamdulillah kalau mcm tu❤️smoga dipermudahkan urusan ye