Alat perancang yang x ganggu period

Hai smua,ada x mommies kt sini yg amik pil perancang tpi period masih teratur dan xda masalah lain mcm berat bertambah. Sy plan nk amik pil tpi takut period x teratur kalau berat bertambah tu sy x kisah sgt . Sy x nak amik iucd sbb takuttt

2 Balas

saya amik pil perancang, period teratur je, amik pil yang 21 hari, nanti akan ada stop utk 7hari masa tu akan keluar period, saya da makan pil oralcon, noredette & marcelon, setiap bulan try n error, saya bersalin bulan 9 haritu, sbulan terus nurse suruh makan pil

semua ats diri masing2. bdn nk serasi dgn sesuatu perancang ambil masa paling lama 3 bulan.