Mengandung lagi

Hi mommies please help, sy baru bersalin czer anak baru 7 bulan tapi upt saya positif pagi tadi. 3 bulan dh x period still mkn pil perancang sy ingtkan normal period x teratur. Saya buntu tak tahu nk buat apa sy takut😭nk buat macam mana ni kena gugurkan ke ? Tak dosa ke? Kalau simpan selamat ke?😭tolong mommy otak sy dh kosong 😭😭

Mengandung lagi
30 Balas

Sis buang jauh2 tentang 'gugurkan' tu ye .. inshaaallah anak pembawa rezeki, sepanjang pregnancy Allah akan angkat darjat kita inshaAllah. Rezeki anak sudah ada Allah aturkan. Saya tak tahu nak buat apa sebab saya pun masih belum dikurniakan anak lagi .. skrg pun masih threaten pregnancy :') harap2 ibu lain yg dalam ni boleh membantu sis .