Botol Susu

Mommies pakai botol susu apa dan kenapa?

15 Balas

Kalau sy suke gune pigeon, sebab pigeon punye puting like puting breast, baby minum pun tak leaking.. Satu lagi, klau pigeon yg ppsu.. Kite boleh gune untuk tempoh mase 1tahun..jimat sikit,. Klau botol biase warne putih, tahan 6bulan.. Botol susu ni atas kesesuaian ank kite jugak..

Puting pigeon wide neck. Botol susu beli pumponthego. Sbb botol tu fit dgn puting pigeon. Senang sangat pump and simpan susu dlm botol pumponthego tu. Beli banyak2 botol tu. Nak bg baby susu pakai botol nnt just masukkan puting tu je. Very convenient

5y ago

Botol pumponthego cari kat mana? Berapa rm?

Botol susu anta umah pengasuh botol potg sebab murah hehe botol pakai dengan mama botol pigeon sbb org suggest ok..dari nb sampai skrg guna..anak Alhamdulillah mmg dari awal boleh terima teat pigeon..

Botol murah pon ok asalkan baby selesa minum. Kadang da beli mahal² pastu baby xnk pulak. Adoii.. janji BPA Free

Sy guna pigeon sbb putingnye lembut n botol susu tahan 1 tahun. Putingnye je kne tukar 3 bulan skli.

Saya belum bersalin lagi tapi beli comotomo, review sangat okay.😊 harapnya baby boleh laa terima.

Xpakai botol pun..just guna cawan Nuby 360°..Botol Nuby pun ada yg anti colic & etc. Boleh survey😊

Ank ank saya x pnh ada btoi susu pon. Skg tg sulung 5thn no 21yrs 8m.. Comung soon on sept nnt

kalau saya lebih selesa dgn brand mam sebab senang nak basuh n mmg minat botol ni.. 😅

Hegen n tomme tippe so far okay. Hegen anak guna since 1 month lg skrang dah 17 months