Ruam Baby

Mommies out there boleh tak suggest cream ruam apa yg bagus utk newborn baby?Ruam2 naik dimuka..

35 Balas

Boleh try mayya baby cream. Anak sy dulu ruam teruk. Alhamdulillah rasi

Dulu sy pakaikan baby sy cream beli kat amway.. Allano xsilap namenya.. Tp mmg berkesan..

Bgi sy..rajin lap dgn air brsih..lap guna tisu bsh slps mnyusu

Moogoo or buds cream Its natural products without steroid

Sy try bedak agnesia. Alhamdulillah baby sy skrg dah 20 hari, hilang

Try tepung ubi@drapolene cream yg wrne pink ty ank sye pkai mmg ok

Bepanthen cream pn bgus bole bli kt guardian taw watson

Klu mndi jgn pkai kn sabun k Sy dlu xpkai apa2 sdri hilang

Boleh cuba Drapoline, buds. Lain baby lain. Kene cuba dulu

5y ago

Ok...tq for the recommendation...

saya bagi pakai bedak sejuk yang botol pink tu..