Ruam peluh di dahi

Salam. Mommies boleh tak share cream ruam kulit apa yg sesuai utk baby newborn baru 10 hari.#bantusharing #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

Ruam peluh di dahi
10 Balas

xpayah sapu cream .. new born baby nanti hilang sendiri dan jgn sesekali picit kalau ade gelombong putih2 ruam .. biar aje ..pastikan ank x berpeloh yg panjang ... nanti elok ler tu

Jenama Moogoo elok sis..tapi mahal sikit lah..anak saya pakai..2 ke 3 hari ruam berkurang..tp ruam akan datang semula..kata nurse ianya normal.

Bg saya , saya bia kn nt baik sndiri slgi dy x merengek sbb kdg cream x ssuai dgn bby n tmbh jd truk ruam.... just jgn bg bpluh

baby saya mcmni jgk. dia hilang sndiri sis, skrg baby dah 26 hari. bila dh start mandikan dia slowly akan hilang

Umo berapa baru hlg? Ank sy 1bln lbih blm hilang. Berpeluh takde plak nmpak

Sis try ne bli kt watson sy spu dkt muka anak sy 2hri ja hlang insya allah

sy pkai ni sis, alhamdulillah baik dah

Ruam ni normal awak. Nanti hilang sendiri.

ni normal sis nnti hilang sndri

snow White lotion