Sakit belakng

Hi mommies. Normal ke sakit tulang pinggul wktu 1trimestr ni ? Skit sgt lagi2 wktu nk bgun dr duduk. Mcm ngilu skitnya. Kaki2 pun hbis kejang2 kdg rsa. Pernh ada sejrh miscrge.

2 Balas

ah,sy PON rse MCM tu...ank no 1 sy normal,mse mengndung ank no 2 okey je...besalin ank no 2 sy czer,bile mengndung no 3 ni ya Allah tulang blkng sy milu n sakit sgt2 KLU duduk ...rse nk terbaring je,da jmpe dktr dye ckp normal KLU da pernah czer...bru 6minggu da rse MCM ni,KLU membesar nnty MCM mne lah ye🥴

ye saya pon alami macam tu jugak dri 1 trimester hingga sekarang anak dh 11bulan , effect epidural buatkan sakit bertambah²🥹