sakit tulang pinggul / punggung & lower back

Salam smua..hi....saya dah 37w2d ...hari ni rasa sakit sgt tulang pinggul dan lower back....kebetulan semlm dan hari saya kerap ke tandas..sbb terasa mcm nak membuang...tp yg kluar skit ja....tp rasa nak buang tu mcm ntah apa2...area ari2 mmg terasa sakit dan ngilu...kat miss v pun rasa ngilu....ada sapa2 yg rasa mcm ni tak....dan adakah ni salah satu tanda yg saya akan deliver tak lama lagi....terima kasih??

1 Balas

Sy ank kdua pn cm sis jgk smpai xtenang takut branak bila2 masa je.. Tp akhirnya branak normal jgk 39week lbih.. Lau sis ragu2 blh peg cek d klinik atau hospital spya hati pn tenang kn..