Sakit pinggul

Hi ad ke yang rasa sakit pinggung -- bukan pinggang taw..pinggul... Kadg kdg saya sellu sakit pinggul jika duduk/baring lama aatau penat... Tpi kdg kdg tetiba je sakit.. sampaikan bila nak duduk @ menapak sakit sgt ...tapi sebelah kanan saja.. kiri ok.. 😩.. normal ke x ye ?

1 Balas

pinggul tu area punggung la kan . kalau ya..sy slh sorg..especially masa tri 2..msuk tri 3 ni mula sakit pinggang..but im enjoying the moment;)

12mo ago

Sama la saya tapi sebelah kiri, sakit tapak kaki