Sakit tulang pinggul

Hai mommies, normal ke preggy 10w n rasa sakit tulang pinggul kiri masa nk bangun dari duduk, nk solat..kadang nk ubah posisi tidur pon sakit#firstbaby #firstmom

2 Balas

Hi, sy pwn tgh mlalui benda y sma, tgh dduk pwn rsa skit, jd nk dduk kena lapik ngn bantal..bgn kena slow2..tido xyah ckp sakit pinggang sgt2 even dh lapik bantal..normal ke x , xsure jgk..nk jln2 pwn xleh lama2..

2y ago

tu la..berdiri lama sikit pon sakit pinggang...yg sakit pinggang tu doc bgthu normal..btw tq for sharing❤️

Normal sis,