Injection Kancing Gigi

Mommies normal ke kalau injection kancing gigi masa preggy ni lepas tu badan tak sedap kepala sakit, sendi tulang semua sakit 😭 inject kat belah kiri tangan belah kiri jangan cakap lagi memang rasa lemah gila, dah lah biasa mengiring kiri tidur smpai bengkak kena hempap, nak tdo sebelah kanan tak boleh mesti sesak nafas 😭

1 Balas

sis kena inject gigi waktu kandungan berapa minggu ? saya so far okay je . cuma esok tu rasa bengkak je

3y ago

24minggu. Saya punya inject pun bengkak, tp sendi tulang semua ngilu rasa mcm nak demam lemah sgt rasa badan. 😫