anak taknak minum susu

hi mommies nk tnye anak saya umur 4 bulan fully susu formula tp tiba tiba taknak minum susu , dh tkr susu pon still sama , tkr botol pon sama jgk , saya risau sgt utk berat badan dia , ada yg boleh bantu ke ?

2 Balas

Dia ada batuk atau selsema tak. Mcm ank akak, dia ada mse taknk susu sbb tekaknya ada kahak. Dia tak selesa. Atau kalu baby nk tumbuh gigi pun dia taknk susu. Mgkin dia tak selesa

1y ago

dia takde plk batuk atau selsema kak .. berak dia pon cirit tkut effect kurang minum susu ke?? 4 buln ada ke dh tumbuh gigi

hai, anak sis ok ke minum susu masa 4 bulan? ke masih tak minum susu juga?