gov or swasta

Hi mommies nk tnya ni my first baby kalau tk nak buat buku dkt kk and check up dkt kk tp pegi klinik swasta . Masa nak bersalin dkt hosp kerajaan kemungkinan diorg akan tolak ke?

2 Balas

Diorg x tolak ... Cuma akan bertanya2 soalan manja.. Hehehe.. Diorg just nak tgok rekod kesihatan puan incase puan ada masalah kesihatan.. Itu jer..

Hosp kerajaan xkn tolak apa² kes, lagi² bersalin.. yg penting buku merah tu lengkap sbg rujukan shj..