Bersalin dkt swasta, nurse dtg check tak masa pantang

Saya dh pergi kk 2 kali and bercadang nk check up swasta je lepasni. Tp nak tanya kalau lepas bersalin, nurse kk ada dtg ke ye check kita dan baby? Since dh bersalin dkt swasta.

2 Balas

Saya pernah tanya nurse kk masa nak tutup buku pink. Nurse cakap lepas bersalin call kk bagitahu. Maybe diorang akan aturkan untuk datang check baby.

Better tanya nurse kk. Sbb klu bsalin dkt gov pun, lps discharge ibu kena inform nurse kk dlu baru mereka buat schedule utk dtg melawat