Klinik swasta

Hai ibu2.. Sy mau tnya, klu buat buku pink d klinik swasta tp branak hosp krjaan boleh kah? Atau mesti buat buku dkt kk? #pleasehelp

2 Balas

Boleh.. tp saya syorkan pegi juga kk sekali sekala. Sbb buku swasta setengah tu x lengkap. Mcm kk lebih detail.

2y ago

Tk apa2 ke klu buat buku masa 12weeks?

Boleh tp nanti masa dh masuk 3rd trimester kne checkup di kk utk rekod.

2y ago

Xperlu, klu misi tanya baru ckp ye. Ada je yg buaylt checkup kk & swasta. Cuma bila dh buka buku di kk, kena dtg ikut tarikh follow-up yg misi dh bg.