buku pink kk

hai mommies. nak tanya, kalau kita pergi jalan2, buku pink tu kena bawa ke? contoh mcm pergi melaka ke, terengganu ke. jalan2 dlm malaysia je. perlu tak bawa? saya baru masuk 3 bulan 😅 #SeriusTanya

1 Balas

wajib bawak awak. misi kk slalu pesan pergi kedai dekat² pun bawak. senang kalau apa² jadi orang senang check yg awk preggy bila tgok ada buku pink tu. sbb kdang ada org perut kecik comel je. jd susah org nk tau.