Coming soon for baby girl 💞💞💞

Fyi, semua ni sya beli kt shopee.. Sbb nk gi belanja kt luar belum lengkap vaksin, lgipun penat dh nk gi jalan2 beli barang dh x larat, 😂

Coming soon for baby girl 💞💞💞
6 Balas

bestnya tgk bakal ibu beli brg baby😔tk mcm sya.. tk dpt merasa😭😭😭first baby lagi tu😭😭entah la mak mertua tk kasi. katanya dia sndiri beli

3y ago

Beli kt shopee sis baju cantik2, bahan pun ok, harga pun ok.. Dripada kt kedai.. Lgipun skrg kn covid, baik dduk kt rumah je jaga kesihatan, orng mengandung ni kn imun turun.. ❤️❤️❤️

alhamdulilah, congratulation sis ! 😍 any tip tak utk memilih almari baby ?confuse which one suitable for baby . .😅

3y ago

Hehe sya pun tk tau sis, itu almari sekali dgn baju2 sya dgn husband.. Sya letal kt bawah.. Bila beli almari nnti ruang kamar jdi sempit hehe

bestnyaaa dpt baby girl. doakan sy dpt baby girl jgk utk this 2nd pregnancy.😍😍😍

3y ago

Aamiin semoga di permudahkan 🙏☺️☺️

Waa.. 🥰😍 semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻

3y ago

you're most welcome 🥰💕

Wah tahniah sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan

3y ago

Aamiin terimakasih 😍

wahh