speech teraphy

Hi mommies, nk tanye brp harga utk speech teraphy kat private, sbb anak 4 tahun sy still speech delay... Agak brp bulan kena pegi speech terapy..brp jam teraphy tu ye? Skrg ank sy tgh pegi tadika, so kena berhenti dr tadika ker? Sape ade pengalaman antar anak ke speech teraphy.. Tlg share ?

1 Balas

Bkn sy punya pengalaman tp ank kakak sy ada mslh speech delay ni. Better jgn stop tadika dia sbb bgs bila dia bergaul dgn bdk sebaya dia. Ni doktor pakar yg ckp.