Normal or not?

Hi mommies nk tanya normal ke kalau pregnant tp takde alahan?Sebelum ni 2 kali pregnant mmg takde alahan tp dua dua takde rezeki. Now pregnant kali ketiga pun sama takde alahan. Saya trauma sebenarnya 😣

3 Balas

sma la sis sya pun 2.kali gugur dua2 xda alahan..n skrg pregnant lgi yg ke 3 pun xdek alahan juga..trauma? risau? offcos ada.hehe tp siapa kita nak menghalang kehendak Tuhan kan.kadang terfikir juga apa lgi kita xbuat semua dh buat ikut cakap doktor jaga makan last2 gugur jugak.hehe ttc 7tahun.umur pun dh makin meningkat..hmmm..redho je la sis mgkin ada hikmah nyer

Normal je. Takda la istilah Kalau takda alahan pregnancy bermasalah ke apa. Sy pun takda alahan. Don’t worry okay? Think positive, moga3 semua nya positif je.

Normal sis. InshaAllah, doa yang baik baik ✨ Jangan fikir sangat 🥰