Ketiak Semakin Gelap?

Mommies nk tanya.. Mmg bila preggy ni armpit makin gelap k.. Sy da nk msuk 5 bulan.. Sy perasn mcm smakin gelap.. ??? Sy gosok habis guna toner, scrub, shampoooooo... ???

19 Balas

Normal je tu..saya pun mcm tu juga..lepas bersalin hilang semula..😁

Bukan ketiak je klw sja sis semua cela2 dh hitam entah lah nk jdi apa

Saya memang gitu, peknen kali kelima ni pun sama. Redho je la 🤭

Lps bersalin nnti hilg. Buat mse skrg mmg sush nk hilgkn

Ketiak sy pon gelap.. Nanti pas bersalin hilang la😅

Sama lahhhhh 😭😭😭 rse cam hilang percaya dy

Nanti after deliver akan hilang.. pembawakan baby ty

Ye, pengaruh hormon.. nnt akn hilang lepas bersalin

5y ago

Sy dh 53 hari bersalin.. ketiak n leher dh bersih n mcm dlu balik.. cuma celah kangkang mengelupas n kemerahan, x fully hilang lg..

kerap basuh. time preggy mmng akan jd macam ni