Result lepas minum air gula

Hi mommies. nk tanya, isnin lepas saya first time minum air gula. sampai skrg saya tak tahu result. nnti kk akan call ke atau next appoint nurse akan bagitahu result?

1 Balas

kalau tak call/whatsapp meaning tak sangkut gula & pass dgn cemerlang. tahniah hehe. tp nanti kena repeat masa dah 3rd trim.

1y ago

saya pon baru 21tahun takde sejarah family kencing manis n ni anak first tapi kena minum air gula jugak sbb berat tetibe naik mendadak. redha je kena minum. ketar gak time nk minum haritu sbb dgr cerita org. tapi time saya minum tu takde apa pon sis. elok je mungkin sbb saya dahaga😂 yela kena puasa kan. kalau boleh nak je minum tambah😂