Result air gula

Salam mommies, tadi saya ada pergi minum air gula kat KK? Anyone tahu if sangkut/result tak okay selalunya nurse baru akan call ke?

5 Balas

Saya dha 2minggu takda call. Pastu bila pi cek mggu lepas, dia Tanya dah minum air gula ke belum? Saya kata dah. Tapi takda call pun. Pastu saya Tanya lah, kalau tak call maknanya takda masalah lah kan? Pastu misi tu kata aah. Tapi nanti dah 28w macamtu ambil lagi sekali

Kalau KK takde call mmg takde sangkut sis, tapi saya pulak sampai nurse lupa bagitahu 😂 sebelum appointment nya baru dia call 🥹

nurse akn call klu result xok. kalau tak ada, just tunggu next appt baru nurse tulis dlm buku pink

rajinw sja tya kdg2 KK lupa bg kptsn dgn KD masing2

saya baru buat td, setengah jam taw result.

10mo ago

iya sy pun igt lambat lg dapat. siap kena jumpa doc terus hahaha. tapi nasib baik lepas je