Berurut at 27 weeks pregnant

Hi mommies, nk tanya boleh tak kita nk berurut badan masa 27 weeks? Satu badan sakit2 😭

41 Balas

klo sakit2 kaki atau pinggang, try rendaman kaki...sy amlkn alhamdulillah semua hilang dengan izin Nya....nie petua jugak... ambk limau nipis 7biji potong & perah dlm bekas yg nk direndam kaki(sya guna baldi)..lpas tu letak air(agak2 bleh tenggelamkn kaki kita smpai atas bku lali)...pastu ambk garam bukit segenggam letak dlm air & ais 1cwan ye....baca surah Al-Fatihah 7kali,Al-Ikhlas 7kali & selawat ke atas Nabi Muhammad SAW 7kali sepanjang awk rendam kaki tuu... buat 3kali seminggu...klo sakit tu xtahan sgt...buat hari2...klo sy mmg buat tiap hari...mmg best sgt2 tbuh kita ringan je...

2y ago

air sejuk...yg ad ais