Berkahak, Batuk dan Selsema

Mommies need help!!! Baby sy baru 27 hari dan ada kahak batuk dan selsema. Pergi jumpa doc bagi ubat tapi ramai sarankan baby baru lahir elak kan bagi ubat. Ada tak cara untuk kurang kan kahak batuk dan selsema?

3 Balas

Assalamualikum..awak boleh try guna air purifier utk dapatkan udara yg bersih dan sihat..saya guna utk anak2 saya..anak2 saya mmg jenis yg kerap batuk dan selsema..boleh dikatakn setiap bulan akan batuk selsema..dan amik msa sebulan lebih utk sihat Tapi lepas saya guna air purifier..batuk dan selsema dia makin kurang..kalau dulu setiap bulan..skrg 6 bulan baru kena..bila kena cepat sembuh dlm 3 hari dh ok..tak ambil apa2 ubat..cuma bersihkan hidung dgn strimar dan sedut hingus je. Air purifier yg saya guna brand coway..air purifier tu boleh matikan kuman dan virus..molekul kecil pun air purifier akn sedut..mmg akan dpt udara bersih..saya sendiri rasa perubahan tu Kalau nak tahu lebih lanjut atau nak oder air purifier.boleh wassup saya 0195125785