Baby batuk berkahak

Hai semua. Nak tanya, macam mana nak hilangkan batuk berkahak + selsema pada baby? Baby demam dah 4 hari. Dah pegi hospital n Dr bagi ubat demam + ubat titik cair kahak. Tapi batuk baby tak surut². Umur baby 6 bulan. #firstmom #pleasehelp

3 Balas

sama bawa ank mandi pantai dekat pd tu. anak saya kahak dan gatal2 badan. lepas mandi tu cepat la luka dia sembuh nk kahak pun keluar.

kena bawa jumpa Dr smula kalo masih xok setelah pakai ubat yaa

Kalau makin teruk, pergi semula ke hospital