Kencing Manis

Hi mommies, nak tnyaa... Saya dah 37 week 5 days... Sempat lg tak nak kurangkn kadar kencing manis... Ada siapa2 pernah rasa tak... Effect dekat baby tak ? ☹️☹️☹️

1 Balas

ade sye msa detect tu dlm 36mnggu pastu kne cek bsp dua kli alhamdulilah normal masa tu kncing mnis..Tpi sye mmng mnum air kosong dan mkn kurg2 mnis..Buah2an yg xmnis sgt je ambik...Sb ade gdm nie tkt bby besar nty dan ade risiko bby kne duk wad berjauhan dgn kte..Mcm msuk wad scn mcm tu utk bby..