berpantang selepas cuci keguguran

Hi mommies, nak tnya siapa ada pengalaman berpantang keguguran (cuci @ D&C) berapa lama mommies berpantang ya? Tq

12 Balas

Saya tak pantang pun sebab tak tau apa2...lepas tu lekat balik dalam masa 1bulan lepas period pertama keguguran.now anak dah nak masuk 4bulan.healthy.biasanya dr akan pesan untuk tunggu atleast 6months cam tu.kalau sis nak anak lagi start ambil folic acid.then nanti bila lekat balik jangan lupa inform kat nurse yang u pernah keguguran.