Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh

Hi mommies nak tnya anak sy dari lahir sampai skrg kalau tdoq mesti kena balut tak kesah tdoq siang ka malam ka mesti kena balut..klu xbalut dia tak tdoq.. anak mommies ada yg mcmni tak??? Hmm taktau laa sampai brp bulan kena balut anak sy nii..Sy dh malas nak balut dia...btw kena balut dg kain batik tauu sebab balut dari kepala...klu balut dg bedung tak muat hmmm 🥺🥺🥺 nak bwk p mana2 susah sbb tak cntik lgsg balut ngn kain batik hurmmm nampak mcm baby zaman dulu

Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh
46 Balas

Haha geram je tengok berbedung gitu,nampak selese betol dea centu,bia jela ibu dea nak bedung sng tido ke ape ke,kalau dea nk buai pon kasik jek,tayah fikir sgt cakap2 org. Anak sy dr 2 bulan x nak bedung kalau bedung mmg jerit saje dea so mmg sy tak bedungkan. Tak peduli ape kate org nanti tgn kaki tak lurus la padehal tujuan bedung tu nk tiru alam rahim.anak kite sis,kite jage susah sng ke mmg kite yg hadap. Pedulikan mulut org