Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh

Hi mommies nak tnya anak sy dari lahir sampai skrg kalau tdoq mesti kena balut tak kesah tdoq siang ka malam ka mesti kena balut..klu xbalut dia tak tdoq.. anak mommies ada yg mcmni tak??? Hmm taktau laa sampai brp bulan kena balut anak sy nii..Sy dh malas nak balut dia...btw kena balut dg kain batik tauu sebab balut dari kepala...klu balut dg bedung tak muat hmmm 🥺🥺🥺 nak bwk p mana2 susah sbb tak cntik lgsg balut ngn kain batik hurmmm nampak mcm baby zaman dulu

Baby masih bedung even nak masuk 4bulan dahh
46 Balas

Comel sngt baby ni. Ank sulung sy pun mcm ni. Tak bedung susah sngt nak tidur. Smp 7 bulan baru la slow2 cerai bedung, masa 4bulan tu dah pandai meniarap, sy lps 1 tgn. Dah pass, 2 tgn pulak smp la dia lps sendiri. Mmg ambil masa. Dulu sy pakai bedung saiz 200 cm x 200cm mmg besar 😆 dan Kain sarung ayah nya sbb kain dia sejuk selesa.