SUSU FORMULA 1year

Hi mommies. Nak tny, susu formula ape ye yang ok untuk baby 1y? Sy nk downgrade susu anak sikit. Sbb novalac mcm tak mampu nak teruskan dah 😭 tp novalac mmg best cuma terpaksa tukar sbb masalah kewangan 😣

2 Balas

Boleh try dutch baby? Anak saya minum ok sekarang baru 2nd day. Poop dia ok. Takde sakit perut, takde allergic apa2. Beli yg 6-18m

1w ago

Ramai ckp susu ni buat baby berkahak. Tp tak semua baby jd berkahak. Risau nak tukar 🥲

umur setahun minum fullcream pun ok dah.

1w ago

Yeke? Biasa guna susu ape ye