Meneran untuk kentut dan berak

Anak sy 1 bulan 27 hari asyik meneran je. Saya bagi susu badan dan susu formula (S26 & novalac). Setiap kali minum novalac, baby mmg akan berak tapi kadang-kadang baby meneran sampai menangis. Sebagai ibu yang tidak cukup susu badan, saya risau nak bagi susu novalac. S26 bantu kembangkan badan baby

1 Balas

ni pndpt peribadi sy, better stick to 1 jenis FM sahaja. jgn campur2 sbb kndungan pun berbeza.

9mo ago

Baik. Terima kasih ya. Sy dah stick dengan S26 je dan susu badan.