Bayi batuk

Hi mommies. Nak tny petua hilangkn batuk n selesma bayi berusia 2bln. Ada x mommies kat sininug ada experience hilangkan batuk n selesma ank anda. Jom share ?

2 Balas

Klu anak slsma tu kerapkan mndi 3kli shri pastu mndi dgn buah lemon..Letak mnyk bwang putih kt hidung n dada..Klu ade daun sireh boleh layurkan n letak kt blkng bdan n dadanya..guna sterimar n sedut hingusnya..Klu fully bf truskan kerap bf kn anak sb ank mudh smbuh dgn susu ibu..