bayi selesma dan batuk

Salam bayi yg berusia 8hari klu selesma dan batuk doktor bagi ubat x klu pegi hsptl?

2 Balas

Baby bawah 2 tahun mmg takde ubat batuk. Especially kalau dalam hari ni Dr akan suruh monitor je dulu ada demam tak, dengar paru-paru okay ke tak. Kalau teruk sgt hidung tersumbat ada jugak Dr yg buat sedut hingus @ pasang nebulizer.

Waalaikummussalam. Betul baby bwh 2 tahun dr takkan bg apa2 ubat tp klu selsema n batuk tu teruk baby akan diwadkan utk on antibiotik. Pengalaman saya masa anak berusia 21 hari