Alahan

Hi mommies . Nak tanyak . Semenjak mengandung saya dh mcm org pemalas . Kerja nk tidurr je. Then bila bangun mual muntah. Buat kerja sikit dh penat . Lepas maghrib dh tak larat nk tidur je. Then akn sedar pkl 1/2pagi terus mual2 and pening . Hari2 saya rasa mcmtu. Is that normal? Sya tkut nanti org rmh ckp saya pemalas .

13 Balas

time trimester 1 sama, sampai mil panggil saya datin sbb pemlas. 😂

Saya pun sama. Eh saya memang malas dari dulu kini selamanya

4y ago

adoiii sama lah . malas time preg tak bole jd kan alasan sbb dh semulajadi malas 😂😂😂

sama kita sis 😭 tang mual paling xthan