Mual-mual nk muntah

hi mommy” i first mom , hrini ckup 24weeks ttbe pagi tdi pukul 5 tersedar dri tidur sebabkan mual” nak muntah terus g tndas but tkde kuar ap” pun just rse mual tu kuat then i mnum la air smbung tidur balik n skrg bngun still ad rse mual sikit , sbb dh lama tk rse mual2 mcm ni last mual2 time trismeter 1 je, normal ke or kena pegi kk ?#firstmom #bantusharing

1 Balas

normal je rasa. kkdg 2nd or 3rd trim akan rasa lagi even tak seteruk dulu.