25w hb low mudah pening

Hai nk tanya sikit.. sy skrg dh 25w,tp mudah sgt nk pening klau buat kerja rumah,sllu jadi time masak tghari, penat sikit je trus mula pening, klau sy xberenti rehat kjap sy akn muntah.. mmg mcm tu ker org pregnant? Sbb hb low atau sbb cuaca panas kt dapur eh? Susah lah nk masak hari2 cmni, sy surirumah je xkn hri2 nk beli lauk 😮‍💨 #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Next check up inform nurse or doctor ya. Probably diorang akan suruh mkn zincofer pula. Or kalau tgh mkn zincofer instead of 1pil dia akan suruh makan 2pil. Take care! Kalau boleh masak tu terus untuk 2 or 3 kali makan then frozen kan.

sis beli kuram merah sis.. rebus makan 6,7biji skali makan.. sy amalkan tu since anak ke2 sampai nak masuk anak ke4.. tak pernah hb low.. sy amalkan kurma merah.. 😊