Scan baby

Hi mommies, nak tanya. Waktu bila mommies pi scan dan baby bagi kerjasama? Sebab saya tiap kali scan baby, mesti baby tido. Dan tak nampak muka. . Details scan dah buat, jari,jantung,otak dan organ lain alhamdulillah semua sihat. Cuma tak dapat tengok muka. Baby asyik tido tutup muka dan meniarap ke bawah. . Ada tips tak? . Haritu ada yg share sebelum pi scan makan choc, kenyangkan perut. Tapi tak menjadi. Boleh tak mommies share experience macam mana baby bg kerjasama?

1 Balas

saya pulak dulu xdpt tgk muka baby sebab air ketuban kurang. sampai kena tahan wad. mmg takde la utk buat kenangan gmbar scan 4d 5d tu. 😅dah lahir baru ambik gmbar anak byk2 😂