Bleeding In Pregnancy

Hi Mommies, Nak Tanya Utk Kepastian. Kalau Pregnant 6weeks Mmg Akan Ada Darah Sikit Ye Kat Pantie Liner. Maksudnya Selepas Selesai Toilet, Bila Lap Dengan Tisu Kering Ada Darah. Tapi Darah Cair Je. Dalam Few Days Ni Macam Kerap. Any Idea Boleh Share. For Those Berpengalaman. Or Pernah Alamai Juga. Perlu Ke Jumpa Doc.?

27 Balas

Jumpa Dr sis

cek dngn doktor

Kena jumpa dic utk cek. Jangan dibiarkan sebab kita tak boleh nampak apa yg jadi dalam perut tu. Semoga kandungan awak selamat.

Mybe spotting or mybe ada something..pergi jmpa dktor

jumpa doctor sis..moga baik2

Pergi jumpa doc sis.. sebb hr tu sy terus g hospital tuk cek.. xbiarkan sampai lame2.. mase kes sy tu alhamdulillah doc cakap xad pape.. ni sebb dinding rahim kita yg ade lebihan darah2 period dlu..tapi mase tu just coklat2 je..xdarah..

Pergi scan sis dan minta nasihat doktor sbb kalau baby ok dia orang akan bagi ubat untuk kuat kan rahim ☺️