BABY GERAK BILA MAKAN MANIS SAHAJA

Hi . Baby saya kan kalau saya x makan coklat cadbury dia mcm xgerak kuat . Tp kalau sy makan benda bercoklat mmg diaaa begerak active pada haritu . Time sy xmakan coklat jenuh nk pujukkkk suruh gerakkk . Boleh ke ya makan coklat hari2 ? 😫 saya takot sangkut gdm . Kalau baby xgerakkk hati pula xsenang

3 Balas

Cuba try minum air orange sunquick tu no sugar. Saya dulu pun coklat jugak pastu try sunquick minum sejuk2 kemain dia aktif 😂

Kalau makan benda sejuk & manis dia mmg aktif🤣

air sejuk dah cuba?

9mo ago

Dah . Mengiring pun dah . X jalan . Nk jugakk makan coklat cadbury sebesar ibu jari . Baru diaaa menari2 gerakk . 😂😂