labour room

Hi mommies nak tanya siapa yg ada pengalaman bawa husband msa bersalin..ada apa2 nak bawa utk husband semasa teman d labour room?

2 Balas

Husband nanti kena bawa baju baby, pampers nb, kain balut baby, seluar dalam and pad for mommy. Benda benda lain ikut keselesaan mommy, boleh suruh dia bawakan masuk lb. Kalau my husband dia siap sediakan kipas kecik in case I panas time meneran 😅😅

Tak perlu bawa apa utk husband. Bukan dia yg nk beranak hehehehe. Suruh dia bawa 1 pampers dgn 1 pad je kot.