Hospital bahagian miri

Ada kah sapa2 yg dah beranak dekat hospital bahagian miri?mcm mna oh mok apply bawa husband masuk labour room..please help mommies!! Husband teringin mok ikut masuk labour room 🤭#seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Hye sis. sy bkn dri miri tpi sis boleh call hospital area sis n mintak sambung ke pac sana. kalau boleh pun, ada pengecualian tertentu, syarat2 lain. lain hospital, lain sop. better sis call n direct tnya diorg. semoga dipermudahkan urusan